2011-02-28

Låt våren flytta in!

Varför inte låta våren flytta in eftersom det dröjer ett tag innan det blir riktigt vår ute. Kanske göra en blomlåda ,som här, med fetblads- och lökväxter...egentligen så är den högra bilden inte en blomlåda , utan en utdragen låda på ett litet bord!!





2011-02-26

Alla mina stickor....

Idag fick jag lite inspiration , efter det
att jag och en kompis " hastigt och lustigt" varit iväg på loppis till Järbo och en sväng i Sandviken....
Jag har länge tänkt att jag måste göra ngt nytt att förvara mina stickor och i, även om jag inte förnärvarande stickar så mycket så händer det ibland och förrådet har under årens lopp ökat på med grovlekar. Min gamla korg, som min mamma målade -84 har gjort sitt!! Stickorna går rakt igenom och det är ju inte så bra :-))
Jag sydde en påse av avvklippta jeansben för långa stickor med en ytterficka för strumpstickorna. Som tur är så är jag lite samlare av vissa grejer och jag hade en del " pluttar" att välja mellan , för att ha så man kan dra ihop påsen! Fungerar perfekt och ingenting ramlar ut.

2011-02-22

Återigen TULPANER......

...har ännu inte visat allt jag fotade i Bollnäs.Det var mycket tulpaner i alla möjliga sammansättningar och färger.
Här kunde man själv plocka de tulpaner man ville ha, med eller utan löken!!
Jag rekomenderar varmt ett besök på denna enormt härliga handelsträdgård.

2011-02-19

Vårfärger...




Nu börjar jag känna för lite ljusare färger och som ni tidigare sett gärna rosa , grönt o vitt, det tycker jag som sagt 'är vååååår. Tittar jag ut så har jag svårt att förstå att det finns en gräsmatta undera all snö....

2011-02-11

En jättefin stol med mosaik i sits o rygg...

Även om jag inte riktigt gillar mosaik, så tycker jag att den här trädgårds-stolen ,som dom också hade i Bollnäs, är jättefin,även den i rosa , grönt o vitt.Jag tror nog att jag måste gå ner i källaren och leta bland mina gamla tallrikar som jag har i källare och har tänkt sälja på loppis!! Det kanske inte blir på en stol men kanske en bordsskiva, vi får se framöver
.......................................

2011-02-10

Mer bilder från Bollnäs...

............................................
Jag lovade ju att jag skulle lägga in lite mer foton från blomsterhandeln i Bollnäs.....Här hade dom dukat ett, som jag tycker, jättemysigt kaffebord med grönt rosa o vitt, det är vårfärger det!!
Klicka upp bilden med vasen så ser du bättre hur dom gjort. Notera att dom lagt tulpaner med lökarna kvar, som dekoration, på bordet.

2011-02-06

Bidredigeringsprogram

..............................

..............................
Jag måste bara visa ett nytt bildredigeringsprogram som jag fick tips av genom en annan bloggare
Adressen till bildreg-programmet är http://cartoonize.net/index.php. fotona ser som du märket tecknade ut, kan ju vara lite kul i vissa fall!!

2011-02-04

Mobackes trädgårdscenter i Bollnäs...

..... .........


Har varit till Mobackes trädgårdscenter i Bollnäs. Dit MÅSTE du bara åka om du är i närheten. Det var nästan som att vara på trädgårdsmässan . Gissa om jag fick inspiration!!Visar mer bilder en annan dag.