2011-10-04

Ett nytt hörn i trädgården...

Å vilket trist hörn på framsidan av vår gräsmatta!!!!
Jag har länge gått o funderat på vad jag skall göra för att det skall kännas mer ombonat OCH DÅ kom Mikaela och frågade mig om jag ville ha en gammal dörr som skulle slängas! Naturligtvis tog jag emot den med glädje :-)) men sedan skulle jag ju också försöka göra nåt kul av den och med tiden som den fick stå där i hörnet, upp-pallad ,så fick jag en ide´att eftersom jag älskar lador och uthus (och aldrig kommer att få nån) så kan jag väl åtminstonde göra en vägg, så det ser ut som en laduvägg, samtidigt som det blir ett insynsskydd...................................
.......................................

..Ja så här blev det. Det fattas en liten smal bräda i överkanten och så skall jag måla "knutarna" vita men det får bli till våren. Ett litet "tak" ska jag försöka hinna med innan det börjar snöa :-))

3 kommentarer:

 1. Hej! Kul ide´ och passar bra på en liten gård :)

  SvaraRadera
 2. Hei! Takk for din trevliga / koselige kommentar inne hos meg. Alltid såååå morsomt når nye titter innom bloggen. Selv om den ikke oppdateres altfor ofte, så er jeg innom nesten hver dag og leser litt og sjekker andres blogger. Så kreativt hagehjørne du har fått laget!!! Ha en fin uke :-)

  SvaraRadera
 3. He,Agge:)
  Så hyggelig at du fant meg:)og la meg til leselisten din...det var koslig:)
  Det var en kjempegod ide du hadde i innlegget over her...virkelig flott!
  Bloggen din er kjempeflott...legger meg til som følger:))

  SvaraRadera