2011-09-05

Mina stövlar i cement

Jag hittade en gammal mjölkkruka i skogen förra hösten , den var delvis överväxt av grönmossa. Den var bara såååå läcker( i mina ögon sett) så jag släpade hem den...och nu bor den i ett av mina land och ser ut som om den aldrig bott nån annan stans...:-))
.......... .................

...i landet har jag även ett par stövlar i cement. Jag köpte på loppis ett par gamla barnstövlar som jag fyllde med cement ... gissa om jag slet (när cementen stelnat) innan lag fick ut dom, fick lov att helt klippa upp stövlarna för att få ut dom av cement . Efter en hel del tejpande med silvertejp så lyckade jag göra ett par till , för att ge bort ,men sen var det bara att slänga "dom riktiga"stövlarna...
.............................................................................

3 kommentarer:

 1. oh vilket fynd jag gillar den som om den alltid legat där, det med stövlarna var en kul idee tack för tipset ktram =)Monica

  SvaraRadera
 2. Tackar! för att du tagit dig tiden och tittat in på min blogg =O)
  Festlig ide det där med gummistövlarna...
  Är sugen att prova på att gjuta men har inte blivit av hitills!
  Kram Majsan

  SvaraRadera
 3. Här kommer en viktig anteckning till rara dig;)
  För det gäller att vara ute i god tid! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
  Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
  Vi tar 250 kr per dag oavsett antalet dagar.
  Kram Petra o Ingela www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera