2010-01-22

Sallad i kylen...

Mikaela brukar alltid försöka ha en sallad i kylen.
Det är ju så enkelt att göra en stor sallad och sedan finns det då man skall äta , för plötsligt är det dags och då tar det lång tid innan allt är färdigt....

*Sallad
*Majs
*Salladslök
*Gurka
*Tomat
*Basilika
*Persilja
*Rödlök



...det är för mig precis som Mikaela säger,när man väl skall äta så tar det lång tid att göra maten och då är det skönt om salladen är gjord.
Man kan ju även ha salladen som grund och bara lägga till grillad kyckling, tonfisk... snabbt och enkelt!...

http:/ fysiskblogg.se

...visst ser det gott ut!

1 kommentar:

  1. Alltid gott med grönsaker! Fick ett recept av en kollega för några år sedan där man varvar olika grönsaker i lager och avslutar med majonäs, knaperstekt bacon och kokt ägg i klyftor. När man sedan ska äta tar man ut och rör om. Då håller sig ingredienserna fräscha eftersom man inte geggat ihop dem förut. Både ungarnas o min favorit och perfekt sommarmat att slänga i kylväskan till stranden....

    SvaraRadera