2009-11-19

Henriks älskade Flinga...
Idag har vi fått reda på vad som hänt Henriks katt"Flinga". Den här gången satt hon inte i ett träd,som jag berättade om tidigare... Henrik ringde polisen idag för han visste inte hur han bäst skulle kunna hitta henne om ngt hänt. Polisen talade då om att dom ringt från vetrinären och en dam hade lämnat in en påkörd katt, som hon hittat i närheten av där Henrik bor,sent på söndagkväll. Katten var redan död men hon tog den med sig hem över natten och på måndagmorgon körde hon den till vetrinärerna i stan, eftersom hon förstog att nånstans finns det en ägare, som troligtvis saknar den och vill veta vad som hänt(snacka om god djurvän, man kan ju gråta bara av det!) Eftersom det var lite tufft för Henrik att själv åka upp till vetrinären för att hämta henne, så gjorde Tommi och jag det. Vi fick först en beskrivning av henne...ja det lät precis som Flinga. Vi hade en låda med oss som dom la henne i innan vi fick lov att kolla om det var rätt katt. Ja det var det!!!! Henrik kom sedan ut och begravde henne under trädet på vår framsida där även vår gamla goa hund Flisa ligger,det känns tryggt!!
Än hur det är så känns det skönt att ha hittat henne och vi vet att hon inte lider. Vetrinären trodde att hon fått en inre blödning för hon hade lite blod i näsan, men för övrigt såg hon ut precis som att hon sov så skönt.
Gissa om vi har haft stor sorg ikväll, vi har fällt många tårar!!
Älskade lilla katt, du fattas oss. Sov gott!

2 kommentarer:

  1. Men vad sorgligt. Men samtidigt måste det kännas bra att få veta vad som hänt henne. Och att få ge ett fint avslut är ju en tröst i sig.

    Ha en fortsatt fin helg
    Gunilla

    SvaraRadera
  2. Men ... älskade flinga :( vet inte vad jag ska säga. kram / Marie

    SvaraRadera