2010-02-20

Alla djuren.


..............................
.......................................
Lite mer bilder av alla djuren....Eftersom jag värnar om alla djur så hade jag första svårt att ens stanna till och titta på dessa som var uppstoppade men efter det att vi varit in och handlat så stannade vi till och pratade med mannen som sålde dom och han förklarat varför man behöver skjuta bort vissa djur för att andra inte skall utrotas så såg vi LITE annorlunda på det.....
Björnen är bara såååå maffig! Den ser så snäll ut och jag tror nog att dom flesta djur som ger sig på människor är rädda, hotade eller försvarar sin ungar men nog skulle man bli jätterädd om man skulle möta en sån i bärskogen!!
Kolla in räven ... försäljaren förklarade att det finns en rävsort som kan klättra i träd!!!

3 kommentarer:

 1. Det är lite läskigt med uppstoppade djur, men de kan samtidigt vara fina. Får lite biologisalskänsla av att se så många samtidigt.
  Jag har ju en uppstoppad iller, som jag fått av min dotter, hade väldigt svårt för den i början men nu gillar jag honom!! Men tanken att man skjuter djuren utan anledning är minst sagt olustig. För inte skjuter man en iller, nötskrika eller ekorre för att äta dem??
  Ha en skön helg.
  //Camilla

  SvaraRadera
 2. Jag har djur utanför fönstret livs levande...
  fåglar som jag inte vet namnet på...dom fryser..
  burrar upp sig.../Irene

  SvaraRadera
 3. Ser lite creepy ut med så många djur på samma ställe, mitt ex var jägare så jag vill inte ha in några uppstoppade djur eller rådjursfällar på väggarna där jag bor nu. Pappa är ornitolog så jag är van att ha döda speciella fåglar i frysen oxå i väntan på att stoppas upp. Ja, ja alla har väl sina intressen, själv föredrar jag dem levande.
  Ha en fortsatt bra helg!

  SvaraRadera