2010-02-05

...en till

Min andra "kristallkrona" är en gammal simpel smideskrona för 6 stycken ljus.( Inser att allt jag har är gammalt.Beror det på att jag har svårt för att skiljas från vissa grejer??? .... "Man är den man är!") Jag har klätt den med trollhassel som jag älskar och sedan som du ser satt i hållare i glas för värmeljus, gamla glasprismor och droppar och en slinga som jag hittade på rea......Till hösten fick den även en slinga av rönnbär men den åker väck till våren!

4 kommentarer:

 1. Det var verkligen kreativt gjort. Har också lite svårt att skiljas från saker.
  Ha en skön lördag.
  //Camilla

  SvaraRadera
 2. Heisann :) og tusen takk for at du besøkte min blogg og la igjen noen ord. Hos deg har jeg aldri vært. Spennende å titte i bloggen din og jeg så du hadde lager flotte islykter og forskjellige ting av bjørkeris. Titter innom igjen jeg :)

  SvaraRadera
 3. Tjohej!! Tack för besöket hos mig. Du ger ju massor av inspiration. Jag håller med om att det är svårtr att skiljas från visss saker.
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 4. Så morsomt at du fant fram til min blogg.
  Nå har jeg kikket ned siden her, og jeg syns du har veldig fine ting du har blogget om, litt av hvert, slik jeg liker!
  Jeg setter deg på blogglisten min!
  Ja, en ting til, du sier: "Dona i tregården", og done sa min mamma. Hun het Boberg til pikenavn, hennes far var etterkommer av en svensk familie som kom til Norge. Artig å se ordet dona/done igjen.

  SvaraRadera