2010-02-28

En blomma till Annelie


Den här blomman vill jag skicka till en av mina bästa kompisar Annelie, som ligger i magsjukan och säger att det enda roliga just nu är att titta på min blogg...:-))Fotot på pelargonen är taget förra sommaren i hennes stuga. Krya på dig Annelie. Kram ,Agneta.

4 kommentarer:

 1. Vilken vacker blomma din vän får. Inte roligt med magsjukan . Mannen i huset ligger också med det just nu. Har precis varit och köpt blåbärssoppa o blåbärskräm. åt honom . Kram

  SvaraRadera
 2. Magsjuka verkar vara något som cikulerar runt nu, var och varannan ligger i magsjuka. Din blomma kommer säkerligen att glädja din vän. Men du, vilka söta änglar...en fråga...håret var köper man det?
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Vad go du är Agge!

  Jag tror det där inlägget gjorde susen. I alla fall för en stund...*ler* magsjuka är ju inget att leka med.

  SvaraRadera
 4. Hej Agge.. tack för dina fina ord inne hos mej å mina schäfertjejer. Tack för omtanken, förhoppningsvis ska det bli bra i både öron och ögon, å noskvalstren ska vara borta nu, skönt de iaf.

  Så tråkigt me er terv... tyvärr så lär ju vi alla hundmänniskor måsta vara me om en dag då vi mister våra kära vänner.. men jag hoppas det dröjer miljoner år tills dess.. usch, tanken vill man inte bära ens. De är ju de bästa vi har förutom våra barn åså, förstås.

  Hoppas allt är bra, och en kram till er terv, från mej och mina tjejer..kram Helén.

  SvaraRadera