2010-04-21Ja idag när jag kom hem så tog jag mig i kragen och klippte ner mina pelargoner, EN GÅNG TILL......Några av dom hade börjat blomma och det gör ju så ONT att ta bort blommorna men jag fick en "åthutning" av min kompis Irene,att dom tidiga blommorna tar kraft ur hela växten, så det var bara fram med saxen. Jag tror jag sätter dom i en liten vas så länge.
Näns inte kasta dom än:-))

3 kommentarer:

 1. oj oj nu kanske jag får en åthutning av andra bloggare...!!! måtte de komma många nya STORA blommor...annars är jag illa ute...
  kram Irene

  SvaraRadera
 2. Påminner mig om att mina fortfarande står i förrådet under mannens arbetsbänk utan varken vatten, i alla fall inte mycket, eller ljus, men de brukar klara sig. Får nog se till att väcka dom.

  SvaraRadera
 3. Hej Agneta - tack för tipset som jag lägger till alla andra pelargonertips och skapar sen mitt handlag så får ja se hur det går detta år. Ska med det bestämdaste gå och klippa lite.
  Kul att du hittade in till min vävblogg. Många källare förvarar nog vävstolar och där blir det ju inte mycket vävt. Denna helande verksamhet borde vara alla förunnat.
  Jag hoppas din fina vävstol kommer upp igen. Jag väver med allt tänkbart bomullsmaterial. Går på loppis, får till skänks, färgar pysslar och letar efter det som kan passa det jag vill göra.
  Lycka till, hälsningar Meta

  SvaraRadera