2010-05-08

Nya lampor ...

..........................
.............................................................................
Har ni sett vilka fina lampor jag köpt mig själv(fick av min man..) till födelsedagspresent. Jag fick syn på dom på Elinteriör och kunde sedan inte släppa dom...vilket medförde ny vit blank ryamatta och vita nya panelgardiner.
Jag har kuddar i samma röda färg och en stilleben i rött och vitt i ena fönstret.....
men det behövs antingen matta eller gardiner i rött för att "binda " ihop det hela estetiskt.Jag har provat med en röd gardin tillika med den vita men neej, jag byter mattan till en röd istället....Det blev kanon fräscht med den vita mattan men den kommer nog inte att vara vit så länge.Våran älskade dog Hilma kommer ju och hälsar på emellanåt och sen sitter vi ju där och fikar framför tvn ibland och är det nåt som jag tycker är jobbigt så är det när man måste akta och vara rädd om... nä det blir en röd matta!

1 kommentar:

  1. Hej Agneta och GRATTIS så här lite i efterskott! Hoppas att din födelsedag var bra, kul att du hittade snygga lampor till ditt fönster och jag håller med dej angående mattan, vit matta fungerar inte i verkligheten! själv har jag en röd så man kan ta ett glas rödvin utan att vara livrädd för att spilla ;-)/Katarina på jobbet

    SvaraRadera