2010-01-13

Om vi inte skulle ha någon vinter, skulle våren inte vara så angenäm!


Jag trodde att kylan skulle slå sig men"icke sa nicke". -18grader hos oss ikväll igen....men fint är det och det märks redan på kvällen när vi åker hem från jobbet att det blivit ljusare...

5 kommentarer:

 1. Vilka fina collage du gör . Kram

  SvaraRadera
 2. Det har du alldeles rätt i men hos oss har det blivit varmare ca -8 på dagarna från att ha varit genomsnitt -22 ett par veckor ovh visst märks det att det blivit ljusare, härligt.
  Fint collage
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så sant så.... jag tycker ju om när vi får snö och kyla för då ser vi solen!!! Hade det varit som vanligt, så hade det varit grått och regn i Göteborg.

  Men vad duktig du är på blomsterarrangemang!! Tjusigt!! Roligt att få tips på dekorationer och annat, tex att rulla tulpanblad :) Men jag har aldrig grejor hemma, varken oasis eller gröna strån men blåbärsris hittar jag på tomten och det är fint med tulpaner :)

  Tack för titen, ha det så gott, 8`)

  SvaraRadera
 4. p.s. jag har ett litet uppvärmt växthus och det är där jag har mina pelargoner :) Och det är dit penseerna skall när de är redo, inte ut. d.s

  SvaraRadera
 5. Kul att du hittade till mig, alltid roligt att träffa på fler "tokkreativa" personer. Hittar många likheter oss emellan i din blogg. Spännande, hit kommer jag igen. Ha det gott!

  SvaraRadera